Руските часовници  Ракета и Победа отново са достъпни на българския пазар.Механичните

...
Руските часовници  Ракета и Победа отново са достъпни на българския пазар.Механичните
Коментари Харесай

Руските марки часовници „Ракета” и „Победа” се завърнаха на българския пазар

Руските часовници  „ Ракета ” и „ Победа ” още веднъж са налични на българския пазар.

Механичните часовници „ Ракета ” са в началото основани от фабриката за часовници Raketa през 1961 година в чест на първия пилотиран галактически полет от Юрий Гагарин. Фабрика за часовници Raketa е един от дребното производители в света, който създава лични автоматизирани механични придвижвания до най-малкия подробност. Скоро марката реши да употребява за моделите си напълно автоматизирани механизми и спря производството на кварцовите си модели. Все още могат да бъдат открити последни бройки кварцови часовници, които с времето се трансформират в лимитирани модели.

Основните източници на ентусиазъм за часовниците „ Ракета ” са героични персони и сензационни достижения. Фабриката си сътрудничи и с огромните съветски самолетни конструктори „ Сухой ” и „ Туполев ” за създаване на часовници „ Ракета ” за водачи. Дизайнерите на часовниковата фабрика „ Ракета ” също са въодушевени от триумфа на съветското изкуство и просвета за сбирките им „ Премиер ” или „ Авангард “.

Ако носите машинален часовник „ Ракета ”, носите на китката си не по-малко от 242 обособени съставния елемент. Производството на един от тези часовници включва работа на 103 експерти и 8 201 обособени ръчни интервенции. Фабриката, която към момента се обитава в истинската си постройка в Петерхоф (Санкт Петербург), употребява обичайни машини, ръководени от мъже и дами, които дават част от гения си и душата си на всеки часовник, който вършат.

Марката часовник „ Победа ” е основана през 1945 година. На часовникарите е поверена задачата да основат часовник, който да чества духа на успеха на всеки жител на страната.

Часовниците на „ Победа ” постоянно са били покрай сърцето на хората: те съставляват непрекъснатия блян на всеки един от нас да преодолее всяка компликация в живота и да доближи до победа на дневна база.

Всички часовници на Победа имат кварцови придвижвания като сбирките им се отличават с забавни модели, най-вече ориентирани към младежите..

Българският онлайн магазин Timedix представи новите модели на двете марки на особено събитие в Руския културно-информационен център в София, където бяха поканени български предприемачи, дипломати, блогъри и известни персони. Те имаха опцията да видят онлайн моделите и да се срещнат с тяхната история. Специални посетители на събитието по представянето на часовници Raketa & Pobeda бяха Търговския представител на Руската Федерация в Република България господин Константин Артюшин и Колсултант господин Иван Зарубин.

„ Радостни сме да скрепим българо-руската дружба като разпространяваме едни от най-разпознаваемите и висококачествени съветски артикули в България. Вярваме, че много наши клиенти биха се интересували от подобен вид часовници и продажбите ни към този момент го потвърждават ” - показва Виржиния Тодорова, шеф на Timedix.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР